Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi Albi

Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi

Tohle si zamilujete: Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi od oblíbené společnosti Albi. SKU: 8590228088505 Zobrazit více »

Dostupnost:
349 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Vztah mezi maminkou a dcerou může mít desítky podob. Některé jsou jako sestry a nejlepší kamarádky, naopak jiné k sobě cestu teprve hledají. Ať už to se svou dcerou či maminkou máte jakkoliv, vaše společné chvíle jsou vzácné a zaslouží si být prožity naplno. A právě proto vznikly výzvy Pro maminku a dceru, které se postarají nejen o zábavu, ale především o nezapomenutelné vzpomínky a posílení vzájemného pouta.  Balíček obsahuje 40 výzev pro maminky a dcery všech věkových kategorií. Karty jsou pak rozděleny do 3 kategorií – na doma, na ven a univerzální. Symbol v dolní části karty vám tak napoví, kde je výzvu vhodné plnit.  Úkoly můžete losovat, plnit popořadě nebo si záměrně volit takové, které vám zapadají do programu. V ideálním případě byste je měly splnit v den, kdy si kartu vytáhnete. Avšak v případě, že karta obsahuje symbol přesýpacích hodin, jedná se o výzvu, na kterou je třeba více času či dní. Karty obsahují také prostor na vepsání data a dalších poznámek. Po vyplnění vám tak vznikne originální vzpomínka na společná dobrodružství. Vedle předepsaných výzev v balíčku najdete také 5 prázdných karet pro vaše osobní výzvy a 1 kartu s otázkami k zamyšlení, na které si zkusíte odpovědět po každém splnění výzvy. Aby se vám v (ne)splněných výzvách lépe orientovalo, přidali jsme kartu na odškrtávání hotových úkolů. Pro správné naladění tu zase najdete karty s tematickým citátem – jednu pro maminku a druhou pro dceru. Přejeme vám krásně strávený společný čas! Hra Karetní výzvy - Pro maminku a dceru obsahuje: 40 karet výzev, 5 karet bonusových výzev, 1 vzorovou kartu a pravidla pro plnění výzev, 1 kartu s otázkami k zamyšlení, 1 kartu na odškrtávání výzev, 1 kartu s tematickým citátem pro dceru a 1 kartu s tematickým citátem pro maminku.

Další popis produktu Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi

  • Název: Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi
  • Cena: 349.00 CZK
  • Výrobce: Albi
  • EAN: 8590228088505
  • ID produktu: 56059

Podobné produkty

Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Albi

Udělejte si radost produktem Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi od oblíbeného výrobce Albi - tento hit můžete pořídit s výjimečnou slevou za 349 Kč. Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Dopravné bez jakéhokoliv poplatku se nyní vztahuje na objednávky s minimální hodnotou Kč. Nákup u nás potěší také vaši peněženku.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Objednávky nad 500 Kč - ZDARMA
  • DPD - 99 Kč
  • DPD Slovensko - 199 Kč
  • Dobírka - 39 Kč
Platba

  • Online platba kartou (MasterCard, VISA, VISA Elektron, Maestro, JCB, American Express a Diners Club) - ZDARMA
  • Bankovní převod (internetové bankovnictví) - ZDARMA
  • SuperCASH - ZDARMA
  • Platba složenkou, vklad na účet - ZDARMA
pencil